bak och bakträning

publicerat i Matprat
Igår var jag på Strong mamapasset på morgonen utan Elvis eftersom att Bobby är hemma i veckan. Det kändes lite konstigt, men var samtidigt väldigt skönt för då kunde man köra lite extra hårt eftersom man inte behövde fokusera på en bebis på golvet.
 
Idag var jag på SatsCykelpass på morgonen och det var verkligen skönt. En riktig urladdning! Nu börjar man verkligen känna av att musklerna är på väg tillbaka. Här är jag på promenaden hem.. Hlt slut, men glad :).
 
 
Jag tycker dessutom att det är otroligt skönt att ha träningen som egentid bara plockar med min lilla pumapåse och sticka... Där har jag allt jag behöver. Skor, gymkort och låset... Vattenflaskan bär jag på för att få i mig vätska på vägen till passet och hem. Den ryms naturligtvis också i påsen och hamnar där när jag tömt den:)
 
Denna veckan blir också en riktig bakvecka. Både då det gäller min bak och bakning i köket! Min bak har träningvärk som tusan och jag kommer vara tvungen att strecha rump- och baksidalårmuskeln. I köket har det bakats kokosmuffins och de var sååå goda.. Tack "svärfar" Tommy för receptet! Det kommer absolut bli flera repriser på det receptet....
 
Mmmm syndigt goda för en som äter kolhydratsnålt:) Just nu står det en form i ugnen med ett ljust formbröd som jag hoppas att Nova ska gilla... Hoppas hoppas!!! Ska kila iväg på Ica och köpa lite philadelphia så jag kan göra fler smaskiga grejer:)
Vill du göra dessa? Här kommer receptet!!!
 

8-10 stora muffins

2,5 dl mandelmjöl
3 msk kokosnötmjöl
1 msk fiberhusk
Sockerersättningsströ motsvarande 75 gram socker (jag tog 0,5 dl sukrin+)
125 gr smält smör
1 dl vispgrädde
1 tsk vaniljpulver
2 tsk bakpulver
4 ägg

Kokosfyllning:
50 g smör
Sockerersättningsströ motsvarande 1/2 dl socker (jag tog 2 msk sukrin+)
1 dl kokosflingor

Sätt ugnen på 175 g
Börja med kokosfyllningen: smält smöret och blanda ner kokosflingor och sockerersättningen.
Vispa äggen poröst (fluffiga och vitt), smält smöret. Blanda de torra ingredienserna.
Vispa ner smör och grädden.
Blanda sedan ner de torra ingredienserna.
Portionera upp till hälften i muffinsformar och klicka ut kokoskrisp ovanpå (klicka gärna ner lite i smeten med skeden).
Grädda i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter.

receptet taget från http://56kilo.alltforforaldrar.se/muffins-med-kokosfyllning/

 
Ha en toppenlördag alla... Här ska det bakas:)

Kommentera inlägget här :